19e Meeuwen Makrelen Loop

13-12-2014

19e Meeuwen Makrelen Loop

Zaterdag 13 december werd voor de 19e keer de door Meeuwisse MBP Beheer gesponsorde “makrelenloop” in Scheveningen gehouden. Er werd door 623 mensen deelgenomen aan deze wedstrijd, als eersten arriveerden bij de heren Rutger Kramer en bij de dames Anneke Starrenburg.

26-11-2014

Timelapse: Aanleg waterberging Poolsterhaven

De Neherkade wordt breder en er komen rijstroken bij. Om de Neherkade breder te maken, moeten de kademuren aan de Laakhaven worden verplaatst. Dit betekent dat de Laakhaven smaller wordt. Het water dat hierdoor verdwijnt, komt op een andere plek in de Binckhorst terug in de vorm van twee havens. Één van deze havens komt aan de Poolsterstraat te liggen.

Het werk aan de Poolsterhaven is in mei 2014 van start gegaan. Na het aanbrengen van 340 meter damwand en het ontgraven van maar liefst 27.000 m3 grond, wordt begin december de kuip gevuld met water. Daarna volgt de afbouw van de haven. In het voorjaar van 2015 is de waterberging klaar.


Plaatsen Hagenaartjes

27-08-2014

Medewerker Meeuwisse Nederland BV redt invalide man uit het water

Aan de Boomsluiterskade was een invalide man met zijn scootmobiel in het water geraakt. Ramond v.d. Luijtgaarden, medewerker van Meeuwisse Nederland BV bedacht zich geen moment, sprong het water in en hielp de drenkeling het water uit. “onze” held werd door de politie in de bloemetjes gezet en is het gesprek van de dag bij zijn collega’s.
Klik hier voor het krantenartikel »
Klik hier voor het artikel op Den Haag FM »
NSS

24-03-2014

Meeuwisse Nederland actief bij Nuclear Security Summit 2014

Een medewerker van Meeuwisse Nederland BV assisteert burgemeester Van Aartsen bij het hijsen van de NSS-vlaggen aan de Hofvijver in Den Haag.